Tervetuloa laaturemontoinnin ja rakentamisen maailmaan!

Rakennus Ok on erikoistunut asuintalojen rakentamisiin ja saneerauksiin pääkaupunkiseudulla. Sekä työn että työmenetelmien osalta laatumme on aina korkealaatuista. Saatavillasi on sekä uudis- että ja korjausrakentamiseen tarvittavat kokonaisvaltaiset palvelut alkaen suunnittelusta aina avaimet käteen -toimitukseen asti. Monivuotinen kokemus alalta, luotettavat yhteistyökumppanit ja erinomaiset tulokset mahdollistavat palveluhintojemme pitämisen kilpailukykyisinä.

Me hoidamme kaikenlaiset rakennustyöt – myös hankalat ja vaativat

Saat aina
viimeistellyn ratkaisun!:

1

Rakennamme tarvittaessa vaikka koko talon tinkimättömällä ammattitaidolla toiveidenne mukaan. ​Hoidamme koko urakan suunnittelusta viimeistelyyn, kun haluatte keskittyä elämisen tärkeisiin asioihin.

2

Yhdellä sopimuksella otamme kokonaisvastuun kotinne remontoinnista tai rakentamisesta ja tarjoamme yhden yhteyshenkilön, jonka kanssa asioida, koko projektin ajaksi. Hoidamme koko urakan suunnittelusta viimeistelyyn, kun haluatte keskittyä elämisen tärkeisiin asioihin.

3

Oli kyseessä millainen rakennuskohde tahansa, teemme työn laadukkaasti. Toteutamme myös asiakkaan omat sisustusideat esim. hyödyntämällä Stone Systems -teknologian struktuuripintoja tai mikrosementointia, jotka lisäävät sisustukseen ripauksen ylellisyyttä.