Etusivu > Palvelut > Kylpyhuone ja sauna remontit

Kylpyhuone

Rakennus Ok tekee kylpyhuone ja sauna remontit avaimet käteen periaatteella. Palvelu sisältää koko projektin suunnittelusta toteutukseen sisällyttäen kaikkia teknillisiä materiaaleja sekä laattoja ja tarvittaessa myös kalusteineen. Ammattitaitoiset tekijät sekä suunnittelijamme toteuta kylpyhuone ja sauna kokonaisuuden 2 viikossa. Otamme vastuun sinun projektisi onnistumisesta.

Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja toteutukseen takaavat lopputuloksen toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Ota yhteyttä ja pyydä alustava tarjouksen, mikäli tarjous miellyttää saadaan ilmaisen suunnittelukäynnin sovittua, jonka jälkeen laadimme kunnostussuunnitelman ja annamme kirjallisen remonttitarjouksen.

Sauna

Rakennus Ok tekee saunaremontit avaimet käteen periaatteella. Teemme aina kirjallisen tarjouksen jossa on eritellyin hinnoin kaikki materiaalit, lauteet, valaisimet, kiukaat ja työ. Etukäteen tehdyn kirjallisen urakkasopimuksen ansiosta saunan remonttikustannukset pysyvät suunnitellulla tasolla. Sopimuksessa määritellään aina urakkarajat. Jos asiakkaalla on haluja tehdä esimerkiksi purkutyöt itse tämä onnistuu.
Yleensä höyrysulku ja koolaukset kannattaa vaihtaa paneelinvaihdon yhteydessä, niiden kustannusvaikutus on pieni ja näin varmistetaan kosteustekninen toimivuus. Uuden höyrysulun vaihdon yhteydessä tarkistetaan eristeiden kunto. Lauteet valmistamme tehtaallamme valmiiksi mittojen mukaan, näin saatte aina tasalaatuiset tuotteet saunaanne.
Saunaremontissa paikanpäällä tehty työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen.