Etusivu > Palvelut > Stone System betonipäällysteet

Stone System betonipäällysteet.

Pintojen päällystäminen mikrosementillä ja koristebetonilla Rakennus Site Sample on uranuurtajia hienojakoisten pinnoitemateriaalien käytössä pysty- ja vaakapintojen toteuttamisessa ja saneeraamisessa. Arvioidessamme tämän teknologian tulevaisuudennäkymiä ja keskittyessämme korkean teknologian materiaaleihin olemme tehneet oikean valinnan.

Merkittävintä näissä materiaaleissa on niiden rajattomat käyttömahdollisuudet. Materiaalin hyvä tarttuvuusaste mahdollistaa, että sitä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakatasoisille pinnoille. Kulutuskestävyys ja kerrosten ohuus mahdollistaa remontti- ja sisustustöiden tekemisen poistamatta vanhaa pintaa. Lopputuloksena on alhaisempi hinta ja parempi lopputulos kuin perinteisin materiaalein tehtynä.

Teemme yhteistyötä Stone Systemsin kanssa, joka on Euroopan johtavia mikrosementin tuottajia. Yhteistyön ansiosta yrityksemme on hienojakoisia pinnoitemateriaaleja käyttävien pintasaneeraajien markkinajohtajia Suomessa. Tarjoamme monipuoliset palvelut pinnoitetöissä ja takaamme onnistuneen lopputuloksen hankalillekin pinnoille.